Voor meer informatie bel ons, 06 - 31 04 33 78

Schept lucht in geschillen

  • O2 Mediation is een mediation-kantoor gevestigd in Utrecht.

  • Wij bieden u onze jarenlange ervaring in conflictbemiddeling aan

O2 Mediation is een mediationkantoor met vestigingen in Utrecht en Rhenen

Wij bieden u jarenlange ervaring in conflictbemiddeling. We stellen de betrokken partijen in de gelegenheid hun standpunt toe te lichten. Daarnaast kijken wij welke onderliggende belangen er zijn en we zorgen voor het vinden van een duurzame oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. O2 Mediation is gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen, arbeidsconflicten, burenruzies en privégeschillen.

• Mediation bij echtscheiding
• Mediation bij een arbeidsconflict
• Mediation bij een burenruzie of privé geschil


Mediaton is geschikt voor iedereen die met spanning, onenigheid, een geschil of conflict wordt geconfronteerd en op zoek is naar een reële, gezamenlijke oplossing. O2 Mediation treedt in dit soort conflictsituaties op als bemiddelaar om te helpen een passende oplossing te vinden.

Voor meer informatie over O2 Mediation of wanneer u een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen. Uw aanspreekpersoon is:
Mr. Drs. A.M. Beijersbergen – van Bosveld Heinsius
Zij is jurist, psychotherapeut, gecertificeerd Mediator NMI en Family Mediator NIP.

Mr. Drs. A.M. Beijersbergen

Mevrouw Beijersbergen heeft na het voltooien van haar rechtenstudie aan de Universiteit van Utrecht gewerkt op juridisch terrein. In de jaren daarna heeft zij een studie psychologie voltooid aan dezelfde universiteit en daarna jarenlang gewerkt als klinisch psycholoog/ Psychotherapeut. Zij heeft tevens de opleiding tot psychotherapeut gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Al ruim 25 jaar is zij werkzaam in een eigen praktijk als psychotherapeut/gedragstherapeut.

De combinatie van juridische kennis en ervaring met de kennis op het terrein van de gedragswetenschappen geeft een reeks vaardigheden, die ideaal blijken te zijn voor het werk als mediator.

Kosten?

O2 Mediation hanteert een uurtarief van € 169,-. Neem vrijblijvend contact met ons op.